Mirë se vini Me kënaqësi ju mirëpresim në Hotel Magra Austria

Hotel Checkin

Për të bërë check-in në Hotel Magra, ju lutemi të keni në dorë dokumentin tuaj të identifikimit dhe të vërtetoni rezervimin tuaj. Ju falenderojmë për zgjedhjen tuaj dhe presim me kënaqësi që t'ju shërbejmë gjatë qëndrimit tuaj në Magra Austria.

Restaurant Hours

Breakfast : 07:30 - 10:00
Lunch : 11:00 - 15:00
Dinner : 18:30 - 22:00