Sipërmarrja familjare MAGRA AUSTRIA është një ekohotel natyror.

Për ne

Sipërmarrja familjare MAGRA AUSTRIA është një ekohotel natyror. Ai ngrihet në mes të një peizazhi mahnitës, në një zonë me klimë kurative, e paprekur nga ndotja e ajrit dhe ajo akustike. Hoteli ndodhet 1450m mbi nivelin e detit; vetëm 115 km larg nga Prishtina.

Shërbimet

Hotel MAGRA AUSTRIA ofron keto sherbime:

  • Ushqimi dhe Banimi
  • Qender Pushimi
  • Sport dhe Argetim
  • Konferenca

Rezervo online

Zgjidheni Dhomen
Adresa Hotel MAGRA AUSTRIA,
Bogë - Rugovë, Kosovë
Telefoni +386 (0)49 560560
+386 (0)49 642514
+381 (0)38 776776
E-mail adresa info@hotelmagra.com
hotelmagra@live.com
Të rejat
Copyright © 2016 Hotel Magra Austria. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Punuar nga: Kreatoda